De MacBlauw Railroad to succes

Carriëre bij MacBlauw

Waar ligt jouw kracht en wat voor soort baan spreekt jou het meest aan

Medewerker, host(ess) en crewtrainer

Wij geloven in de kracht van onze eigen medewerkers! Elke trainee, (restaurant) manager en operationsmanager komt voort uit onze eigen crewleden. Net als iedereen begin je onderaan als crew en mag je aan ons laten zien wat jij allemaal in huis hebt. Als dat is wat we nodig hebben zullen we je begeleiden en opleiden tot waar jij wilt komen.

Iedere dag is een uitdaging op zich en geen dag is hetzelfde

Management trainee en floor manager

Als Assistent Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw restaurant. Je geeft leiding aan je team, neemt nieuwe collega’s aan en stelt de werkroosters op. Daarnaast train je medewerkers en coach je Crewtrainers. Ook houd je de omzet scherp in de gaten en weet je wat je moet doen om de verkoop in jouw restaurant te stimuleren.

Het beste uit je team halen en daarmee enorm mooie resultaten behalen met je restaurant

Restaurant manager

Als Restaurant Manager heb je de leiding over het restaurant en stuur je het managementteam aan. Je stelt jaarplannen en omzetdoelstellingen vast en coördineert de uitvoering ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gehele team, de algehele gasttevredenheid en draag je bij aan een maximale omzet van je vestiging. Door jouw ondernemerschap zie je het resultaat van jouw inspanningen op je eigen restaurant maar ook op het hele merk McDonald’s.