Van crewlid tot restaurantmanager

Jouw ontwikkeling

Oriëntatie en 10-daagse traject

Eerste werkdag

Nadat je bent aangenomen zal je op je eerste werkdag volledig worden bijgepraat over alles wat belangrijk is om bij MacBlauw te werken. Je ontvangt je werkkleding, wordt rondgeleid op jouw restaurant en na een training zal je ook je werkrooster ontvangen. Elke nieuwe werkdag wordt er gekeken of je extra training nodig hebt of niet. Des te sneller je alles onder de knie hebt des te makkelijker kan je worden ingeroosterd en voldoende uren werken.

Op zoek naar zekerheid en een toekomst

Contract verlening

Na een positieve beoordeling in de eerste maanden zal je contract voor langere tijd worden verlengt. Hierdoor heb jij meer zekerheid en spreken wij het vertrouwen in jou uit. We willen namelijk graag mensen aan ons binden voor langere tijd of dat nu een baan naast je studie is of als hoofdinkomen voor levensonderhoud.

Aan jou om ons te overtuigen dat jij meer kan dan het gemiddelde crewlid

Management-ontwikkeltraject

Als jij na een contract verlening goed werk levert zal dat ons opvallen. Je kan ons vragen voor een ontwikkeltraject of we zullen het jou voorhouden of je dat leuk vindt. Al onze managers zijn namelijk uit onze eigen crewleden voortgekomen. Ook voor jou is er dus plek als blijkt dat je de juiste instelling en competenties bezit om succesvol als manager te zijn.

Praktijk en theorie begeleiding bij MacBlauw

Eén op één begeleiding

Zodra je de basis onder de knie hebt zal je meer leiding mogen geven tijdens je werk. Zelfstandig eem shift regelen onder professionele begeleiding van een ervaren manager. Zo leer je niet alleen hoe je een manager moet zijn maar heb je ook hulp voor als het even wat mider goed gaat. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat jij je shift-license behaald en gecertificeerd bent om zelfstandig de leiding over een restaurant te mogen hebben.

Naast diverse klasjes ter voorbereiding op je cursus op het hoofdkantoor van McDonald’s Nederland zullen we je ook de kans geven om aan je persoonlijkheid en je eigenschappen te werken. Aan de hand van een eerder gemaakt assessment kan je heel specifiek jezelf verder ontwikkelen.

Het houdt niet op als je manager wordt, waar ligt jouw ambitie

Sky is the limit

Ieder crewlid kan uitgroeien tot manager of meer. Geen ambitie is te hoog gegrepen of wij zullen je waar nodig begeleiden. Zo werkt er crew na hun school opleiding op de adminsitratie, maar ook in het kader (bestuur) van alle zaken werken mensen welke als crew zijn begonnen. Wil je zelf een eigen zaak beginnen? Dan is ook MacBlauw de juiste leerschool voor jou, of dit nu een McDonald’s of een ander soort bedrijf zal zijn, maakt hierbij niet uit.