Werken of stage, alles kan!

Wat kan JIJ allemaal doen?

"Good Food Fast" voor gasten is dat er snelle crewleden bij ons werken die klantvriendelijkheid/vrolijk zijn

Crewlid of meewerkende stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een extra verdiensten naast je studie of heb je al een baan maar heb je extra uren nodig die ze daar niet kunnen geven? Wij zijn bijna altijd op zoek naar crew om ons team te versterken. Momenteel zijn we bezig om het hele team in al onze zaken te verjongen, echter is er ook genoeg plaats voor enkele oudere ervaren crew voor de dag, maar ook vooral voor de nacht diensten welke bij ons tot in de vroege uurtjes van de volgende ochtend duurt.

Ben jij nog geen 16 jaar...

Geen probleem om bij ons te werken. Maar de wetgeving schrijft ons voor dat je dan alleen maar in het restaurant mag helpen om het daar schoon en netjes te houden. Dit betekent dat we niet veel 15-jarigen in dienst hebben, maar dat hoeft voor jou geen belemmering te zijn om te solliciteren.

Zonder een mooi schoon restaurant komt er geen gast naar binnen

Facility Medewerk(st)er / Schoonmaker

Als schoonmaker voer je in teamverband alle schoonmaakwerkzaamheden uit in en rondom het restaurant. Je zorgt voor een hygiënische omgeving voor zowel gasten als medewerkers. Zowel het restaurant, als de keuken en de sanitaire voorzieningen behoren tot jouw werkgebied. We zijn op zoek naar parttime mensen welke op zoek zijn naar afwisseling, zowel in de nachtelijke uren schoonmaken op één van onze zaken als het verzorgen van schone sanitaire voorzieningen op de restaurants met toiletten tijdens de drukke uren hoort tot je werkzaamheden.

Zonder een mooi schoon restaurant komt er geen gast naar binnen

Host(ess) en kioskcoach

Denk jij dat je goed bent in hospitality, dan is host(ess) misschien de baan voor jou! Wij zoeken voor een aantal zaken iemand met ervaring en een goede uitstraling om de gasten te woord te staan, de gastenstroom in het restaurant tussen kassa en kiosk te sturen en het verschil kunnen maken in klantvriendelijkheid.

Naast vele restaurants zijn er achter de schermen ook mensen druk om alles te laten werken

HR of Finance Stagiair

Als grote Franchise organisatie met meerdere restaurants hebben we op kantoor een HR en finance afdeling. Denk jij dat je de uitdaging aan kan, solliciteer dan naar een afwisselende stage (MBO/HBO niveau) bij McDonald's Amsterdam Centrum waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt en zelfstandig aan het werk kan!